Restaurace Poco Loco v Peci pod Sněžkou

Rezervujte si u nás stůl

Více na Instagramu

Italská restaurace Poco Loco

V naší restauraci nabízíme zejména italskou kuchyni včetně mnoha specialit jako jsou mořské plody, steaky nebo pinsa romana. Pokrmy připravujeme výhradně z těch nejkvalitnějších ingrediencí a čerstvých surovin.

Restauraci najdete v hlavní budově hotelu, v létě je k dispozici i zahrádka. Rádi Vám zorganizujeme také firemní večírek s cateringem nebo soukromou oslavu.

Máte rádi sladkou tečku? Pak určitě nepohrdnete čerstvými domácími dezerty z dílny naší kuchařky Natálie. Neváhejte a přijďte se přesvědčit o našich kvalitách sami.
Jídelní menu

Fotografie našich jídel

Co říkají naši zákazníci

Skvělé apartmány, krásné čisté, voňavé, parkování super. Vybavení nádherné a nepotřebovali jsme ani dveře od skříně 😊😀Vše na 1*. Personál též na 1*. Všem vřele doporučuji a určitě jsme zde nebyly naposled. A těšíme se na další návštěvu u Vás.
Kateřina Maxa
Březen 2024
Skvěle vybavené apatmány kousek od Javoru. Super domluva s paní majitelkou, skvělý lidský přístup. Doporučuji navštívit i restauraci. Velmi příjemný pobyt , mohu jen doporučit 🙂
Radek Nezbeda
Březen 2023
Výborná gastronomie já jsem lasagne s telecím masem a parmezánem ale, na pokoji tekla studená voda ve sprše
David Pospíšil
Srpen 2022
Další reference

PINSA ROMANA

V naší restauraci si místo klasické pizzy můžete dát originální pinsu, která je charakteristická svou křupavou texturou z vnějšku a jemnou a vláčnou vrstvou uvnitř, což přináší jedinečný chuťový zážitek.

Pinsa se vyrábí výhradně z rostlinných ingrediencí, nejlepších přírodních olivových olejů a neobsahuje žádné přidané tukové přísady ani konzervační látky.

Historie pinsy sahá až do Římské říše a současné výrobní postupy jsou dodnes inspirovány původní recepturou starověkého románského chleba včetně jeho originální oválné podoby.
Mezi klasickými pizzami vyniká pinsa zejména svou snadnou stravitelností, která je výsledkem unikátního složení a výrobními postupy. Kombinace rýžové, sójové a pšeničné mouky bez GMO napomáhá tomu, aby byla pinsa na povrchu křupavá a uvnitř úžasně měkká a lehká. Díky využití rýžové mouky, která oproti pšeničné mouky vyniká svou schopností absorbovat a držet vodu, má těsto na pinsu vyšší podíl bílkovin a výrazně méně kalorií, tuků a sacharidů než klasická pizza a je snáze stravitelné. Sójová mouka obsahuje vitamíny A, B a C a minerály vápník, fosfor, železo, draslík a hořčík a naopak neobsahuje lepek a pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Ke snadné stravitelnosti výrazně přispívá i neobvykle dlouhá doba kynutí těsta – obvykle těsto kyne dva až tři dny.

Díky těmto jedinečným faktorům je pinsa jednou z nejchutnějších a nejzdravějších pizz v současném světě a dokonale odpovídá rostoucí poptávce po přírodních, zdravých a vysoce kvalitních potravinách. Pinsa kombinuje dokonalou směs přísad a chutí, které vytvářejí jedinečnou pizzu, která je vyhledávaná milovníky pizzy i spotřebiteli, kteří preferují zdravé stravování.

Apartmány Poco Loco

Pec pod Sněžkou 359,
Pec pod Sněžkou, PSČ 542 21
IČO: 06203078

SPOJTE SE S NÁMI

© 2024 Poco Loco | Pec pod Snežkou. Všechna práva vyhrazena